Het TEAM van Jacky en Bo

Dit ervaren en enthousiaste team staat voor je klaar om je professioneel te adviseren over trends, combinaties en pasvormen voor jouw figuur!

Dus, wil je minder zwart in je kledingkast? Heb je een nieuwe garderobe nodig door gewichtsverandering? Weet je nooit wat je op die ene rok, broek of jurk moet dragen? Of ben je heel nieuwsgierig naar de nieuwe trends? Kom gezellig bij ons langs, we helpen je graag.

Heb je voorkeur wie jou advies geeft?
Laat het ons telefonisch (0255) 517 494, via WhatsApp 06 826 843 12 of per e-mail weten.

Bo | Eigenaresse

Sinds april 2014 doe ik elke dag met veel plezier mijn best om een toegankelijke mooie collectie neer te zetten. Ik houd mij bezig met inkoop, management en klanten adviseren, die afwisseling vind ik erg leuk. Voor mij is het heel belangrijk dat klanten op een ongedwongen manier in onze winkel kunnen rondkijken en, wanneer zij willen, de aandacht en het advies krijgen die zij verdienen. Ik probeer zo goed mogelijk de stijl en wensen van de klant te achterhalen om passende items uit onze collectie te kunnen laten zien en combineren.

Mijn eigen stijl is elke dag anders, het is maar net waar ik zin in heb. Soms kan dat op dinsdag een mooi jurkje zijn en op zaterdag een losvallende broek.

Jacomien | Eigenaresse

Het begon voor mij allemaal bijna 40 jaar (!) geleden met mijn eigen winkel in Egmond aan Zee. Toen ik in 1997 naar de Kennemerlaan verhuisde met Jacky Hart moest ik alles weer opnieuw opbouwen, maar had binnen een korte tijd gelukkig weer een trouwe klantenkring. Dit heeft mij altijd nieuwe inspiratie en motivatie gegeven om mijn winkel zo up-to-date, mooi en toegankelijk mogelijk te houden. Tot nu toe lukt dat nog steeds en daar ben ik trots op! Ik wil graag dat klanten zich op hun gemak voelen en ben blij dat ze zo trouw gebruik willen maken van onze vakkennis en liefde voor het vak.

Lisa | Marketing

Lisa kwam begin 2021 heel enthousiast bij ons binnen om te helpen met social media. In september begon zij haar mode gerelateerde opleiding in Amsterdam en heeft zij met veel enthousiasme haar eerste stage bij Jacky & Bo volbracht. Zij heeft zich heel goed ontwikkeld. Inmiddels weet zij van de hoed en de rand en kun je haar ook om advies vragen. Maar het allerliefste is zij bezig met content maken, bewerken, nieuwsbrieven, website en advertenties.

Nelleke | Stylist

Sinds eind 2023 staat Nelleke vol enthousiasme voor jullie klaar.

Pascalle | Stylist

Sinds februari 2024 is Pascalle ons team komen versterken.

Jennefer | Stylist | Visual Merchandiser

Na 6,5  jaar Jacky & Bo heeft Jennefer sinds december 2023 een andere baan gevonden en wensen haar veel succes!