Kijk je mee?

Wij maken veel video’s om jullie te laten zien hoe een kledingstuk staat, maar ook hoe wij het combineren. Sommige video’s zijn kort, andere zijn langer waarin we tips & tricks delen.

Dit alles delen we op social media. Elke dag video’s en/of foto’s.
Alleen wat als je geen Facebook of Instagram hebt? Dan kijk je mee via YouTubeNiet alles wordt daar op geplaatst, maar we doen ons best.

Het leuke aan de twee modeshow avonden is dat jij als gast als allereerst de nieuwste items te zien krijgt! De sets van de modeshow worden namelijk niet gedeeld op onze social media.

JUBILEUMSHOW
ma 2 en di 3 oktober

Dit najaar heeft onze modeshow een gouden randje, want we vieren ons 40 jarig jubileum. Jacomien startte in 1983 met haar winkel Jacky Hart in Egmond aan Zee en dat mag gevierd worden. Dat doen we o.a. tijdens onze Jubileumshow.

Bij binnenkomst delen de dames, tegelijk met een lekker kopje koffie of thee, de lootjes uit waarmee je kans maakt op een prachtige blouse t.w.v. €70,-. Tijdens het welkomstwoord van Jacomien en Bo maken zij direct de winnares bekend.

Daarna begint de show, maar eerst krijgt iedereen een feestelijk glaasje bubbels. De mannequins showen op deze avonden ruim 40 sets en zijn in lengte, maat, haarkleur en leeftijd allemaal verschillend. Na de show zijn er altijd heerlijke hapjes met bijpassende wijnen. En natuurlijk is er gelegenheid om de uitgebreide collectie te bekijken en passen.

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens onze Jubileumshow? Laat ons dan weten dat je komt.

Met wie kom jij een avond genieten?
Reserveer je plek à €7,50 via:

– mail info@jacky-bo.nl
– bel of app +31682684312.
– of kom gezellig langs in de winkel.

maandag 2 en dinsdag 3 oktober
Aanvang 19:00 uur – start show 19:30 uur