Evenementen

Regelmatig houden wij inspirerende evenementen en verrassende acties. Onze modeshows zijn enorm bekend en een plaatsje reserveren is een must. Het is de start van het nieuwe modeseizoen met de mooiste mode en de meeste keus. De shows zijn één en al inspiratie, met veel tips & tricks in een gezellige sfeer met diverse traktaties.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze shows, events en uitverkoop?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dit kan rechts onderaan deze pagina. En like ons op Facebook of Instagram.

JUBILEUMSHOW
ma 2 en di 3 oktober

Dit najaar heeft onze modeshow een gouden randje, want we vieren ons 40 jarig jubileum. Jacomien startte in 1983 met haar winkel Jacky Hart in Egmond aan Zee en dat mag gevierd worden. Dat doen we o.a. tijdens onze Jubileumshow.

Bij binnenkomst delen de dames, tegelijk met een lekker kopje koffie of thee, de lootjes uit waarmee je kans maakt op een prachtige blouse t.w.v. €70,-. Tijdens het welkomstwoord van Jacomien en Bo maken zij direct de winnares bekend.

Daarna begint de show, maar eerst krijgt iedereen een feestelijk glaasje bubbels. De mannequins showen op deze avonden ruim 40 sets en zijn in lengte, maat, haarkleur en leeftijd allemaal verschillend. Na de show zijn er altijd heerlijke hapjes met bijpassende wijnen. En natuurlijk is er gelegenheid om de uitgebreide collectie te bekijken en passen.

Wil je zeker zijn van een plekje tijdens onze Jubileumshow? Laat ons dan weten dat je komt.

Met wie kom jij een avond genieten?

Reserveer je plek à €7,50 via:

– mail info@jacky-bo.nl
– bel of app +31682684312.
– of kom gezellig langs in de winkel.

maandag 2 en dinsdag 3 oktober
Aanvang 19:00 uur – start show 19:30 uur