Over Jacky & Bo

‘Mode zit in het bloed. Mode is er als een tweede natuur. Mode is voelen wat de trend is en weten wat mooi is.’

Het begon in 1983 in Egmond aan Zee. Jacomien liet haar kinderwens uitkomen en opende haar winkel Jacky Hart. Na dertien jaar verhuisde zij naar IJmuiden en binnen een jaar werd de naastgelegen winkel erbij betrokken en werd Jacky Hart een bekende naam in de omgeving.

Jacomien heeft al meer dan 30 jaar plezier in het kleden en het adviseren van de klant. Zij houdt van haar vak en het sociale aspect; aandacht en oprechte interesse in jou.

Haar dochter Bo studeerde in augustus 2013 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en wist één ding zeker: zij wilde gaan ondernemen! Geïnspireerd door haar moeder (plus de rest van mijn ondernemende familie) en de ervaring die zij van jongs af heeft meegekregen, was het een logische stap om te gaan ondernemen in de mode.

In de panden aan de Kennemerlaan werd verbouwd. Jacky Hart werd volledig in een nieuw jasje gestoken en in het andere pand opende in april 2014 een nieuwe winkel genaamd Bij Bo. Twee winkels onder één dak met een totaal collectie voor verschillende leeftijden en stijlen. Dit concept is steeds meer in elkaar verweven geraakt en was in de praktijk één grote winkel geworden.

Deze eenheid vroeg ook om een andere uitstraling. Tijdens de eerste lockdown in december 2020 startte er wederom een verbouwing. De vloer, de rekken, het logo, de buitengevel en de paskamers werden vernieuwd. In maart 2021 was de grand opening van Jacky & Bo!

Kortom, de winkel is klaar om jou te verwelkomen!