Saint Tropez

Saint Tropez is een Deens merk voor de vrouw die iedere dag fashionable gekleed wilt. Dit Scandinavische merk ontwerpt een ijzersterke basiscollectie, maar ook trendy must haves en de perfecte party look. Hierdoor zijn de collecties eigentijds, vrouwelijk en zeer draagbaar. Zij gebruiken veelal natuurlijke materialen en zorgen voor betaalbare prijzen.

Groot aanbod

Saint Tropez heeft jaarlijks 6 hoofdcollecties en 12 trendy express collecties. Hiermee spelen zij in op de laatste ontwikkelingen in de mode. Bij ons komt wekelijks, soms dagelijks, nieuwe collectie van Saint Tropez binnen. Hierdoor hebben wij een groot en veelzijdig aanbod.

Kom gezellig langs in onze ruime winkel

Winkelen is bij ons veel meer dan een jurk kopen: het mag een feestje zijn! Het hele team staat elke dag vol enthousiasme voor je klaar en voorziet je van deskundig style-advies. Wij combineren de collectie van Saint Tropez met onze andere merken, waardoor een leuke twist van stijlen ontstaat. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren en de koffie of ander drankje staat altijd klaar.

Combineer een bezoek aan onze winkel d.m.v. een dagje strand, lekkere lunch of haal direct verse vis in onze originele haven. Bekijk hier onze tips.

Woon je verder weg?

Heb je een leuk artikel gezien, maar woon je verder weg? Wij versturen alles!
We helpen je graag verder via WhatsApp: 06 826 843 12.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Zoek je een bepaald artikel? Of heb je een andere vraag?

Stuur ons een WhatsApp: 06 826 843 12. Bellen, mailen of langskomen kan natuurlijk ook.

Saint Tropez