Kijk je mee?

Wij maken veel video’s om jullie te laten zien hoe een kledingstuk staat, maar ook hoe wij het combineren. Sommige video’s zijn kort, andere zijn langer waarin we tips & tricks delen.

Dit alles delen we op social media. Elke dag video’s en/of foto’s.
Alleen wat als je geen Facebook of Instagram hebt? Dan kijk je mee via YouTubeNiet alles wordt daar op geplaatst, maar we doen ons best.

Het leuke aan de twee modeshow avonden is dat jij als gast als allereerst de nieuwste items te zien krijgt! De sets van de modeshow worden namelijk niet gedeeld op onze social meida.

SPRING IS LOADING…

Wij gaan dit seizoen goed van start! Tijdens onze inspirerende modeshow op maandag 27 & dinsdag 28 maart showen onze modellen de nieuwste voorjaars collectie. Maak kennis met nieuwe merken zoals Fabienne Chapot, Harper & Yve en Nukus. Doe lekker veel outfit inspiratie op door een van de ruim 40 compleet gestylde sets en duik achter af zelf de rekken in onder het genot van een hapje en drankje opzoek naar jouw favoriete MUSTHAVES! Maak er een gezellige avond uit van met je moeder, dochter, buurvrouw of je beste vriendinnen.

maandag 27 en dinsdag 28 Maart
Aanvang 19:00 uur – start show 19:30 uur

Met wie kom jij een avond genieten?
Reserveer je plek à €7,50.

– mail info@jacky-bo.nl
– bel of app 06- 82684312.
– of kom gezellig langs in de winkel.